Routebeschrijving

Routebeschrijving

 

Flanders Expo - Hal 2

Maaltekouter

BE-9051 Gent

België

 

GPS: 51.026743, 3.689518

 

 

Informatie standhouders

 

* Via E40 Brussel-Oostende:

U neemt afrit 14 "Flanders Expo-Sint-Denijs-Westrem". Op de 2-vaksbaan moet u rechts voorsorteren en de borden “Exposanten” volgen, vervolgens neemt u een scherpe bocht van 90° naar rechts. U rijdt dan op de "loop" en maakt een volledige cirkelbeweging rondom de gebouwen van Flanders Expo. U kruist 2 tramovergangen en sorteert rechts aan het IKEA-gebouw en volgt richtingaanwijzer "Op-/ afbouw Hal 2”.

Eenmaal voorbij de Holiday Inn ziet u al de AVS-toren en het AVS-symbool. Hal 2 ligt juist naast de AVS-gebouwen.

 

* Via R4:

Via de richting Merelbeke neemt u de afrit “E40-Flanders Expo”. U rijdt voorbij de parkeerruimte aan uw rechterzijde en neemt de laatste afslag rechts en volgt de pijlen richting beurshallen Flanders Expo. U rijdt verder en volgt de "loop" en neemt de smalle brug over de zonet gevolgde weg (maximum 3,5 ton). U maakt een volledige cirkelbeweging rondom de gebouwen van Flanders Expo. U kruist 2 tramovergangen en sorteert rechts aan het IKEA-gebouw en volgt richtingaanwijzer "Op-/ afbouw Hal 2”.

Eenmaal voorbij de Holiday Inn ziet u al de AVS-toren en het AVS-symbool. Hal 2 ligt juist naast de AVS gebouwen.

 

Voertuigen moeten op de parking voor de exposanten geplaatst worden (FRONT PARKING).

 

Standhouders moeten parkeren op FRONT PARKING.

Dus :

- bij opbouw en afbouw lossen in hal 2

- parkeren op FRONT PARKING

- te voet via foyer hal 1 naar hal 2 (u passeert hal 3 – door de foyer van hal 1 en vervolgens naar hal 2).

 

 

Informatie bezoekers

 

Auto

De grote parkings van Flanders Expo zijn rechtstreeks bereikbaar via afrit 14 van de autosnelweg E40 Brussel–Oostende. De bezoekersparking wordt aangeduid met "Bezoekers expo". Hier moet u de signalisatie volgen.

Bezoekers kunnen parkeren op Parking 6 en 7 (P6 en P7). De ingang van Gent Militaria is via foyer Hal 2.

 

Openbaar vervoer

U neemt de trein naar het station Gent St.-Pieters. Van daar brengt tramlijn 1 u tot vlak bij het beurscomplex. Surf naar De Lijn of naar de NMBS voor gedetailleerde informatie.

 

Internationaal

De luchthaven van Zaventem (Brussel) ligt op slechts 50 km van Flanders Expo. Via het treinstation van de luchthaven spoort u snel tot in Gent. Ook via de hogesnelheidstrein vanuit Parijs en Londen staat u in een oogwenk via Brussel in Gent.

 

Parkeermogelijkheden

Flanders Expo beschikt over 6.000 parkeerplaatsen voor auto's en 50 voor bussen.

 

Parking 2 (vlakbij hoofdingang Flanders expo) voorziet (betalende) parkeerplaatsen voor mensen met een beperking. Op elke andere Flanders expo parking zijn gratis plaatsen voor mensen met een beperking.

 

PS Events v.o.f. © 2017